-
Вигляд13
15 хв.
2 порції
Червонокачанна капуста навіть найпростіші салати перетворює на справжню святкову страву. Для кольорового розмаїття пропоную використовувати зелену цибулю. А за бажанням можете додати ще жменю консервованої кукурудзи або дрібно нарізаний червоний перець.
складові
-
Червонокачанна капуста –
250 г -
Зелена цибуля –
1 пучок -
Цибуля фіолетова –
1 штука -
Кунжут –
1 ст.л. -
Винний оцет –
1 ч. л. -
Сіль –
1 ч. л. -
Гострий червоний перець
1 щіпка
Покроковий рецепт приготування
Наріжте капусту, розімніть її з сіллю руками і злийте зайвий сік.
Дрібно наріжте фіолетову та зелену цибулю.
Збризкайте салат винним оцтом, приправте до смаку і перемішайте.
Посипте кунжутом перед подачею.
Leave a Review